Codepluggen voor de AnyTone D878UV {Plus} en
D878UVII {Plus}

De codepluggen voor de AnyTone D878UV {Plus} én D878UVII {Plus}-modellen zijn beschikbaar !

Op zaterdag 13 augustus jongstleden waren de AnyTone-codepluggen via onze Facebook-pagina al aangekondigd en nú, één weekje later, zijn ze via de Codepluggen-pagina te downloaden.

Wij weten zeker dat deze, door een zeer gewaardeerde mede-amateur gemaakte, codepluggen voor menigeen het experimenteerplezier op DMR-gebied zal verhogen : véél functionaliteit, véél zones en kanalen voor de diverse DMR en analoge repeaters, simplex-frequenties en nog zoveel meer … het is allemaal voorzien. Analoge en digitale APRS zijn óók voorbereid.

Voor de beginnende en/of minder ervaren DMR-gebruiker is er zelfs een instructiedocument beschikbaar: het stappenplan laat zien wát je wáár in de codeplug moet wijzigen zodat je snel de codeplug, voorzien van jouw persoonlijke instellingen en voorkeuren, kunt gebruiken. De functies van de verschillende toetsen van de AnyTone-portofoon zijn ook terug te vinden in het genoemde document.

Op het moment dat er updates van deze codepluggen beschikbaar zijn, zullen wij ze publiceren. Houd dus voor deze updates, maar óók voor ander nieuws of informatie, onze website in de gaten.

Veel experimenteerplezier met de nieuwe codepluggen !