Over ons

De Stichting Beheer Repeaters Haaglanden is opgericht om radiozendamateurs de mogelijkheid te bieden om repeaters te plaatsen op bijzondere locaties met gunstige condities.

Door incidenten de afgelopen jaren  zijn verhuurders terecht veel kritischer geworden met het beschikbaar stellen van ruimte in gebouwen. Dit is niet alleen naar zendamateurs zo, maar naar alle gebruikers in de gebouwen.

Woningcoöperaties en gebouweigenaren doen doorgaans alleen zaken met rechtspersoon i.v.m. de aansprakelijkheid en continuïteit. Ook zijn de plaatsingseisen aangescherpt. Zo mag er bijvoorbeeld geen apparatuur meer staan in liftmachinekamers.

De stichting is NIET opgericht om alleen zelf alle repeaters en vergunningen in eigen beheer of bezit te hebben. In tegendeel, de stichting zoekt juist de samenwerking met bestaande vergunninghouders en andere repeatercrews om samen alle mogelijkheden te benutten.

In het overzicht van repeaters op deze site ziet u daarom alle repeaters genoemd waarmee de stichting samenwerkt of diensten aanbiedt.

De stichting kan faciliteren in het verwerven van de locatie, regelt de toegang, de huurovereenkomst, verzekering en verleent desgewenst technische bijstand.

Ook interesse om met ons samen te werken? Stuur ons een bericht via het contactformulier op deze site.

klik hier voor het stichtingsbestuur.